Når vi døde vågner – Aarhus Teater

Når vi døde vågner, Aarhus Teater. Foto: Rumle Skafte

Stærke skuespilpræstationer, en sanselig scenografi og en vibrerende lydside er omdrejningspunktet for Amanda Linnea Ginmans iscenesættelse af Henrik Ibsens sidste drama Når vi døde vågner på Aarhus Teaters Studio-scene.

Som en klat smeltende smør glider Sofia Nolsøes Maja langsomt ned fra den bænk, hun sidder på, indtil hun i stedet ligger fladt på maven for sin mands fødder. “Hør, hvor lydløst her er,” siger Maja til Kasper Leisner Rubæk. Og der er ganske stille. I hvert fald lige på dette tidspunkt i Amanda Linnea Ginmans iscenesættelse af Når vi døde vågner på Aarhus Teater.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

Når vi døde vågner, Aarhus Teater. Foto: Rumle Skafte
Foto: Rumle Skafte

Tekst: Henrik Ibsen. Instruktør: Amanda Linnea Ginman. Scenografi: Nathalie Mellbye. Lydunivers: Marie Koldkjær Højlund og Kenneth Nørby Andersen. Lys: Kim Glud. Medvirkende: Kasper Leisner, Mette Døssing, Sofia Nolsøe og Patrick Baurichter.

Spiller på Aarhus Teater 18. september – 16. oktober 2021.