Vita Danica – Aarhus Teater og Holstebro Dansekompagni

vita danica aarhus teater holstebro dansekompagni

Folkedans og folkets sange får et nyt, skønt udtryk i dansekoncerten Vita Danica, der er skabt i et samarbejde mellem Aarhus Teater og Holstebro Dansekompagni.

Konceptet til dansekoncerten Vita Danica er udviklet i et samarbejde mellem musiker Pernille Rosendahl, koreograf Marie Brolin-Tani og instruktør Sargun Oshana. 

Her mixes danseforestillingen med nye udgaver af kendte sange, som vi kender det fra teaterkoncerten. Resultatet er et velklingende værk fuld af betagende scenebilleder, der får form og stemning gennem Sarah Fredelunds scenografi og lysdesign samt Mark Kenly Domino Tans kostumer.

Du kan læse min anmeldelse her på ISCENE.

vita danica aarhus teater holstebro dansekompagni
Foto: Christian Bang

Vita Danica
Koncept, musik og sang: Pernille Rosendahl. Koncept og koerografi: Marie Brolin-Tani. Koncept og instruktion: Sargun Oshana. Kostumedesign: Mark Kenly Domino Tan. Arrangement og musik: Søren Vestergaard. Scenografi og lys: Sarah Fredelund. Lyd: Mads Horsbøl.

Medvirkende: Pernille Rosendahl, Søren Vestergaard og Dennis Ahlgren. Dansere fra Holstebro Dansekompagni:Giorgia Reitani, Jaume Luque Parellada, Jasmine Gordon, Mikkel Alexander Tøttrup, Elena Nielsen, Jon Ipina (Rosie Stebbing / Carl Hughes).

Spiller på Aarhus Teater 9. – 26. juni 2021.

Du kan læse mere her.