Det der drikker – stærk monolog

det der drikker olaf højgaard momentum

Det der drikker er en stærk og sårbar monolog af og med Olaf Højgaard på Teater Momentum, hvor publikum i korte erindringsglimt får indblik i et liv præget af alkohol i rå mængder.

Det der drikker er »en fiktiv, men personligt inspireret, monolog«, står der i programteksten på Teater Momentums hjemmeside. Og den sitrende intensitet, hvormed Olaf Højgaard går til sin fortælling, vidner om, at han så afgjort har noget personligt på spil.

Hele min anmeldelse kan læses i Information.

Tekst: Olaf Højgaard. Instruktørkonsultation: Christian Lollike og Sigrid Johannesen. Øvrig kunstnerisk konsultation: Lars Junggreen og Finn Hesselager. Lys: Casper Lars Døi Andersen. Med: Olaf Højgaard.

Spiller på Momentum til den 12. juni og på S/H i foråret 2022.

Du kan læse mere her.