Det perfekte skud – ærkeamerikansk romance

det perfekte skud kristen callihan romance gyldendal
[Anmeldereksemplar] 

Kristen Callihans Det perfekte skud er ægte, hardcore romance med ærkeamerikansk glasur. Det er candyfloss til hjernen og det er perfekt ferielæsning!

Jeg spekulerer på, om min erklæring om, at jeg ikke er så meget til romance, har fået de romantiske bøger til at vælte ind hos mig. I hvert fald har jeg læst en hel del romance i år. Og jeg er måske klar til at revurdere min holdning en smule. Det er ikke al romance, der er så kvindediskriminerende og vredesfremkaldende som Lisa Kleypas’ Bow Street-serie – tværtimod kan det være det perfekte middel til afstresning. 

Football-drømme

Det perfekte skud er en moderne men meget amerikansk fortælling om den kvindelige fotograf Chess og den berømte footballspiller, quarterbacken Finn. De to mødes, da hun skal tage nøgenbilleder af spillerne til en kalender. Han er naturligvis smuk som en græsk gud med veltrimmet krop og stor selvtillid. Kort sagt, den perfekte, amerikanske mand! 

Det perfekte skud er lige dele rosenrød romance og poleret erotik, men det er også en meget sød kærlighedhedshistorie. De to hovedpersoner må gennem undertrykt tiltrækning og diverse misforståelser, som tager fokus, før de giver sig hen til hinanden. Jeg tænker, det er oplagt feelgood weekend- eller ferielæsning, som kan være lige det, man trænger til efter en stresset eller travl hverdag.

Bogen er i øvrigt fjerde del i Game On-serien, der kan læses uafhængigt af de øvrige. Personer går igen fra bog til bog, og de handler alle om footballspilleres kærlighedsliv.

Kristen Callihan: Det perfekte skud
Udgivet af Gyldendal 15. juli 2020

Du kan læse mere om bogen her.