En dygtig havfrue

en dygtig havfrue sanne munk jensen gyldendal roman tweens kulturmor
[Anmeldereksemplar] 

Sanne Munk Jensens nyeste roman, En dygtig havfrue, er et godt bud på læsning for tweens.

Det er en lidt trist historie om pigen Stephanie, der grundlæggende er en ensom pige, som bare forsøger at få det bedste ud af livet som skilsmissebarn. Uden det helt store held.

Jeg har skrevet mere om bogen i dette indlæg på Instagram:

View this post on Instagram

???ℯ??ℯ?ℯ??ℯ????? – "??? ???, ?? ??? ??? ???? ???, ???? ??? ???? ??????? ??? ????? ????? ?? ?????, ?? ???? ??? ???? ??æ??? ????? ?????? ??? ?? ????? ?????? ?? ???. ?? ??? ???, ?? ??? ??? ???? ???, ??̊? ??? ?????? ????? ?? ????? ????. ??̊? ??? ??? ?? ????? ????, ??? ??? ???, ????? ????? ??????. ?? ?? ????? ?? ??ø???? ?? ?ø??????. ??? ?????. ?? ??̊? ??? ?? ????. ??? ??? ????? ???? ???, ??̊? ??? ?? ????. ???e? ??? ???? ???? ???, ??̊? ??? ?? ?? ?????? ???????." Sanne Munk Jensens 'En dygtig havfrue' er på mange måder en lidt trist historie. Stephanie er en grundlæggende ensom pige, der forsøger at få det bedste ud af livet som skilsmissebarn. Og bestemt ikke altid på den bedste måde. Ved et tilfælde er hun startet til havfruesvømning. Mest fordi træneren Tarek ser godt ud. Og nu er det alt om for den usikre pige at anskaffe sig en perfekt (og meget dyr) havfruehale. Stephanie har iøvrigt heller ingen venner, og hun træffer konsekvent dårlige valg. Men livet er svært nok i forvejen, når hun skal leve op til alle andres forventninger og ønsker. Det er ikke ligefrem et glansbillede af et teenageliv, Sanne Munk Jensen beskriver. Stephanies forældre er mildest talt rædsomme. De er manipulerende, barnlige og løgnagtige. Jeg spekulerer på, om der rent faktisk findes skilsmissepar, der opfører sig så dårligt. Selvom jeg gennem store dele af bogen havde lyst til at skælde både teenager og forældre ud, så kan jeg alligevel godt se, hvad det er, historien vil. For det meste kan jo tilgives. Og somme tider kommer lyset fra en uventet kant. Bogen er et anmeldereksemplar fra @forlagetgyldendal #sannemunkjensen #endygtighavfrue #gyldendal #bogsnak #børnebogsnak #litteratur #boganbefaling #bøgertilbørn #børnebog #læsning #kulturmor #sponsoreret

A post shared by TRINE WØLDICHE (@kulturmor) on

Sanne Munk Jensen: En dygtig havfrue
Udgivet af Gyldendal 21. februar 2020

Du kan læse mere om bogen her.