Læs med landsholdet – fire nye titler

læs med landsholdet læseglæde børnebog carlsen kulturmor
[Anmeldereksemplarer] 

Carlsens ‘Læs med landsholdet’-serie er altså et stort hit hos fodboldfans i alle aldre. Og nok især de yngste. Der er netop udkommet fire nye bøger i serien om Zanka, Kasper Dolberg, Robert Skov og Simon Kjær.

Letlæsningsserien er en alletiders måde at skabe lystbetonede læseoplevelser for fodboldglade børn, som ikke nødvendigvis kan se noget formål med at læse i stedet for at spille fodbold.

Jeg har skrevet om bøgerne her på Instagram:

View this post on Instagram

???ℯ??ℯ?ℯ??ℯ????? – Jeg har før nævnt Carlsens 'Læs med landsholdet'-serie. Og den holder stadig. Der er netop udkommet fire nye bøger i serien om Zanka, Kasper Dolberg, Robert Skov og Simon Kjær. Jeg indrømmer blankt, at jeg intet ved hverken om fodbold eller om landsholdet. Men der findes masser af fodboldinteresserede børn, som vil elske at læse disse korte fagbøger. Hver bog er skrevet i jeg-form, så man får følelsen af, at landsholdsspilleren selv fortæller. Ole Sønnichsen, der har skrevet bøgerne, rammer en fin tone, som giver en følelse af nærvær under læsningen. Næsten som et brev fra landsholdsspilleren selv. Og det må være en fed følelse for en ægte fodboldfan. Bøgerne er skrevet til selvlæsning fra ca. 2. klasses niveau. Men for de børn, der er vilde med fodbold og knap så vilde med at læse, vil de også kunne vække interesse i større klasser. Bøgerne er gennemillustrerede med fotos af spillerne i aktion, og da teksterne fokuserer meget på, hvordan spillerne selv startede deres karrierer som børn, vil mange læserne måske kunne genkende sig selv i historierne. 'Læs med landsholdet'-bøgerne er grundlæggende virkelig vellykkede. Desuden går overskuddet fra serien til Fodboldfonden, som støtter udsatte børn og deres familier. Ren win-win! Bøgerne er anmeldereksemplarer fra @forlagetcarlsen #læsmedlandsholdet #carlsen #fodbold #børnebogsnak #bogsnak #boganbefaling #bøgertilbørn #børnebog #læsning #læseglæde #læselyst #læslet #kulturmor #sponsoreret

A post shared by TRINE WØLDICHE (@kulturmor) on

Du kan læse mere om serien og finde alle titlerne her.