I’ de fucking bedste – om og for teenagers

I' de fucking bedste filuren apropos

“En hyldest til teenageren” kalder Teater Apropos og Teaterhuset Filuren selv deres forestilling I’ de fucking bedste.Og det er faktisk en meget rammende beskrivelse af den farvestrålende og underholdende iscenesættelse.

Henrik Szklany står bag teksten til I’ de fucking bedste, der i Mette Ovesens iscenesættelse er blevet til en energisk forestilling i collageform. Alt sammen indhyllet i Jesper Munk Jepssons farverige lysdesign og omkranset af Morten Kamuk Andersens glitrende scenografi hvor enorme, lysende neonbogstaver fremhæver titlen.

I' de fucking bedste filuren apropos
Foto: Daniel Bevensee

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

Instruktør: Mette Ovesen. Dramatiker: Henrik Szklany. Scenograf: Morten Kamuk Andersen. Lyddesigner: Marcus Aurelius Hjelmborg. Lysdesign/Tekniker: Jesper Munk Jepsson. Dramaturger: Mads Thygesen og Marion Vick. Medvirkende: Steffen Nielsen, Mette Gregersen/Betina Nydal og Bue Wandahl.

På turné i hele Danmark i oktober 2021.

Du kan læse mere her.