Digital dans – SNART DER

snart der digital dans

SNART DER er langt mere et videoværk end det er digital scenekunst, men som sådan er det både særdeles velkomponeret og nærmest meditativt at være tilskuer til.

Et samarbejde mellem to dansere, en komponist og en videograf har resulteret i en form for digital kunst, der ikke egentlig er scenekunst eller dans, men alligevel trækker på erfaringerne fra netop disse genrer. SNART DER er en alternativ måde at tænke digital dans, og resultatet – der kan betragtes i timevis, hvis man har lyst – er virkelig fint.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

SNART DER
Idé og koncept: Anna Ting Nissen Bech og Viljar Irtun Moe. Koreografi og dans: Anna Ting Nissen Bech og Viljar Irtun Moe. Komponist og musiker: Anna Elise Sørdal Klungre med trommer af Erik de Presno. Video og redigering: Jarl Anders Ruset Hjelle. Tekst: Viljar Irtun Moe og Anna Ting Nissen Bech. Netdesign: Anna Ting Nissen Bech og Viljar Irtun Moe