Det spejl de kalder dig – Revolver play

Det spejl de kalder dig, Revolver play. Pressefoto

Det første tilbud på de nye digitale scene Revolver play er Christina Hagens monolog Det spejl de kalder dig, der med skuespiller Tina Gylling Mortensen i front på mange måder minder om Coronamonologerne.

“Min fisse er en pose fuld af Bent. Fuld af frygt og ulevet liv,” siger skuespiller Tina Gylling Mortensen næsten helt i starten af den første af de tre dele, som Christina Hagens monolog er udgivet i.

Den ligefremme stil og den uskønne sprogbrug, som er så kendetegnende for Christina Hagens tekster, gennemsyrer hele monologen, som også er den første udgivelse på Teater Republiques nye digitale scene.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

Det spejl de kalder dig, Revolver play. Pressefoto
Det spejl de kalder dig, Revolver play. Pressefoto

Det spejl de kalder dig
Forfatter: Christina Hagen. Instruktør: Emil Rostrup. Skuespiller: Tina Gylling Mortensen. Fotograf: Jonas Skovbjerg Fogh. Redaktion: Emmet Feigenberg, Rune David Grue og Rikke Hedeager.

Kan ses online på Revolver play.

Du kan læse mere her.

Læs om Coronamonologerne her.