Herman Bangs Tine på AAT Stream

aalborg teater tine alt stream

Lørdag aften livestreamede Aalborg Teater forestillingen Tine, som trods gode intentioner oplevedes mere som en genfortælling end en egentlig dramatisering.

Det kræver sin sag for et teater at sadle om og præsentere en forestilling digitalt. Aalborg Teater skal roses for forsøget, men resultatet bærer præg af ikke at være skabt direkte til det digitale medie.

Indvielsen af teatrets nye digitale scene, AAT STREAM, skete med premieren på Runar Hodnes iscenesættelse af Herman Bangs Tine. Men uagtet hvor teaterhungrende man er, kan en gengivelse af en teaterforestilling på en skærm på ingen måde sammenlignes med den ægte vare.

Du kan læse hele min anmeldelse på Information.dk

aalborg teater tine alt stream
Foto: Emilia Therese

Tine på AAT Stream.
Romanforlæg: Herman Bang. Dramatisering: Runar Hodne og Cecilia Ølveczky. Instruktør: Runar Hodne. Scenografi og lys: Ulrik Gad. Lyd: Aske Bergenhammer Hoeg. Komponist: Lydmor.
Med: Line Nørholt, Thomas Kristian Bek, Annika Johannessen, Jørgen W. Larsen, Bolette Nørregaard Bang, Maria Henriksen, Østen Borre Simonsen, Marie Knudsen Fogh, Steffen Berenthz Eriksen, Marcus Gad Johansen, Ferdinand Falsen Hiis og Lars Topp Thomsen.

Oplevet som livestream 23. januar.
Spiller efter planen på Aalborg Teater fra genåbning og frem til 27. februar.

Du kan læse mere her.