Mombie – livestream med udfordringer

mombie team teatret

Jeanette Munzerts nye dramatik Mombie kommer aldrig til sin ret i Team Teatrets livestreamede udgave, hvor publikum hjemme i stuerne må vente næsten en halv time, før der er styr på teknikken, og derfor aldrig får starten med.

Onsdag aften så jeg med, da Team Teatret i Herning livestreamede premieren på Anne Zacho Søgaards iscenesættelse af Jeanette Munzerts Mombie.

Men teknikken drillede, og jeg – og mange andre publikummer – gik glip af hele begyndelsen på forestillingen.

Jeg har skrevet mere om oplevelsen på ISCENE. Og du kan læse hele indlægget lige her.

mombie team teatret
Foto: Mingo Photo.

Mombie
Tekst: Jeanette Munzert. Instruktion: Anne Zacho Søgaard. Komponist:  Turkman Souljah. Scenograf:  Laura Rasmussen. Medvirkende:  Line Vejgaard Kjær, Hanne Windfeld, Stig Reggelsen Skjold og Marie Vestergård Jacobsen. Livestreaming fra Team Teatret 27. og 29. januar 2021.