Terningekvinden – Teater Momentum

terningekvinden teater momentum

Sigrid Johannesens iscenesættelse af Terningekvinden forsøger måske at skubbe til vores forestillinger om verden. Det interessante eksperiment udmønter sig i en underholdende, men ikke for alvor tankevækkende iscenesættelse.

Årets julefrokostforestilling på Teater Momentum i Odense er den debuterende dramatiker William Lipperts Terningekvinden, der med tydelig inspiration fra George Cockcrofts roman Terningemanden (skrevet under pseudonymet Luke Rhinehart i 1971) er historien om en kvinde, der beslutter at lade terningerne styre sit liv.

Du kan læse hele min anmeldelse i Information.

terningekvinden teater momentum
Foto: Daniel Buchwald

Tekst: William Lippert + holdet. Idé: Christian Lollike. Iscenesættelse: Sigrid Johannesen. Scenografi: Marie Chemnitz. Lys: Morten Kolbak. Video: Søren Knud Christensen. Lyd: Kiki Maja Skovmand. Med: Malin Rømer Brolin-Tani, Johannes Lilleøre, Joachim Bach Rosendahl og Amalie Drud Abildgaard.

Spiller på Teater Momentum til 19. december og på Sort/Hvid i januar 2021.

Du kan læse mere her.