Jeg er Silas – vigtigt teenageteater

jeg er silas hils din mor ungdomsteater

HiLS DiN MOR er lige nu på turné med deres nyeste fællesproduktion med Folketeatret, Jeg er Silas. Det er pastelfarvet teenageteater med et vigtigt budskab på hjerte.

Det er fire uger før Signes konfirmation. Signes mor drømmer om en fin, hvid kjole med strut og flæser. Signes far er i fuld gang med at skrive en festsang. Signe selv kan slet ikke overskue projektet. Noget inden i hende føles forkert. 

Men måske er det ikke skolen, konfirmationen eller resten af verden, der skaber problemer. Måske er det noget inde i Signe, der skal falde på plads. Som hun selv indledningsvist forklarer, så var det ”før jeg rigtig forstod, at jeg er en dreng.”

Du kan læse hele min anmeldelse af forestillingen lige her på ISCENE.

jeg er silas hils din mor ungdomsteater
Foto: Foto: Gudmund Thai.

Jeg er Silas
Tekst: Julie Maj Jakobsen. Instruktør: Mia Lipschitz. Scenograf: Katrine Gjerding. Koreograf: Beck Heiberg. Lyd: Jes Theede. Lys: Flora Brandt. Medvirkende: Mio Trond Lambers, Rikke Westi, Maria Carmen Lindegaard og René Benjamin Hansen. Produceret af HiLS DiN MOR og Folketeatret.

Du kan læse mere om forestillingen her.

Du kan også læse om andre af HiLS DiN MORs forestillinger her.