Annas verden – Det flydende teater

annas verden det flydende teater kulturmor information teateranmeldelse

Med Annas verden har Det Flydende Teater skabt en let og musikalsk friluftsforestilling om Anna Ancher og menneskene omkring hende. Iscenesættelsen er smukt placeret i vandkanten ved Sophienholm i Lyngby. Men historien savner lidt kant.

Jennifer Vedsted Christiansen står bag iscenesættelsen af Julie Petrine Glargaards dramatik om den kvindelige skagensmaler Anna Ancher.

Julie Riis, Luise Kirsten Skov og Pelle Nordhøj Kann fortæller historien og spiller rollerne som Anna Ancher, Michael Ancher, P.S. Krøyer og alle andre omkring Skagensmalerne. Imens skaber Nanna-Karina Schleimann stemning med sang og musik.

Du kan læse hele min anmeldelse i Information, hvis du er abonnent.

annas verden det flydende teater kulturmor information teateranmeldelse
Foto: Per Morten Abrahamsen

Annas verden
Det Flydende Teater. Tekst: Julie Petrine Glargaard. Instruktør: Jennifer Vedsted Christiansen. Scenograf: Sir Grand Lear. Musik: Nanna-Karina Schleimann. Med: Julie Riis, Luise Kirsten Skov og Pelle Nordhøj Kann.

Spiller i parken ved Sophienholm til 12. august. Herefter turné.

Du kan læse mere her.