Parodien er en klassiker i revyen

Indrømmet. Jeg ved ikke super meget om revyer. Eller det gjorde jeg ikke. Men i den seneste tid er jeg blevet en del klogere på genren. Især på parodien, som for de fleste revygængere nok er en uundværlig størrelse.

Jeg har skrevet en lille artikel til Iscene om parodien som genre i revyen. En form vi alle kender – nok især med billedet af Ulf Pilgaard som Dronning Margrethe på nethinden. Du kan læse artiklen lige her.

Og det lykkedes mig blandt andet – trods valgkamp og det hele – at få fat på to politikere, der gerne ville udtale sig om emnet.

Desuden har jeg talt med komiker og revyforfatter, Rasmus Søndergaard, som de fleste nok bedst kender fra Specialklassen, og med revydirektør fra Kerteminderevyen, Mads Nørby.

Du kan læse artiklen hos Iscene lige her.