Den uendelige historie på Aarhus Teater

den uendelige historie familieteater aarhus
Foto: Emilia Therese

Det er snart december og dermed tid til årets familieforestilling på Aarhus Teater. I år har det været ventet med ekstra spænding pga. den nyrenoverede Store Scene, hvor forestillingen Den uendelige historie netop har haft premiere.

Den uendelige historie er en fortælling fuld af fantasifulde skabninger, spænding, mod og ikke mindst håb. Den er spækket med visuelle effekter og virkelig fine kostumer, som gør den seværdig for både store og små.

Du kan læse hele min anmeldelse på Iscene lige her.

 

den uendelige historie familieteater aarhus
Foto: Emilia Therese

Den uendelige historie.
Romanforlæg: Michael Ende. Dramatisering: Nina Wester. Oversættelse: Hanne Lund Joensen. Instruktør: Jacob Schjødt. Scenografi og lys: Benjamin la Cour. Kostumer: Astrid Lynge Ottosen. Lyd: Lars Gaarde. Titelsang: Oh Land. Medvirkende: Ashok Pramanik, Anton Hjejle, Kim Veisgaard m.fl.

Spiller på Aarhus Teater til den 21. december.

Set gennem børneøjne

Desuden har min yngste (og særdeles teatervante) begået sin egen videoanmeldelse af forestillingen lige her:

2 tanker om “Den uendelige historie på Aarhus Teater

  1. Fin og godt beskrivende anmeldelse af Karen! Og min oplevelse: Vidunderlig dramatisering (forbedrer faktisk bogen!) og billed-opsætning og spil på scenen. Tårerne flød på gamle mig (76 år) der gerne går i barndom hvis det skal være på den måde. Eneste anke – slutsangen var ikke særlig fantasifuld hvad melodien og musikken angår. Der faldt forestillingen ned på jorden igen – men tilbage står dog den fantastiske oplevelse hele resten af forestillingen.

    1. Det er det, teater kan, når det er bedst. Røre mennesker i alle aldre. Det er dejligt at høre om din oplevelse. Og slutsangen var heldigvis ikke vigtig for forestillingen, hvis du spørger mig.

Der er lukket for kommentarer.