Teaterversion af Dancer in the dark

dancer in the dark aarhus Teater kulturmor
Foto: Emilia Therese

Lars von Triers film Dancer in the dark opsat som teater, lyder umiddelbart som en svær opgave at løfte, men Anne Zacho Søgaards iscenesættelse på Aarhus Teater er en veldrejet teateroplevelse.

Højenergiske musicalscener, skuespilpræstationer, der kan mærkes helt ind i maven, nykomponeret elektronisk musik, en scenografi fuld af velfungerende detaljer og en tragedie, som bevæger sig direkte mod afgrunden. Teaterversionen af Dancer in the Dark har det hele. Og mod alle odds går det hele op i en højere enhed.

Du kan læse anmeldelsen her, hvis du har abonnement på Information.

 

dancer in the dark aarhus teater

Dancer in the Dark. Tekst: Patrick Ellsworth og Stine Pilgaard. Instruktør: Anne Zacho Søgaard. Scenograf: Helle Damgård. Lyd og musik: Marie Koldkjær Højlund og Morten Riis, Klaus Q. Hedegaard og Steffen Lundtoft Jensen. Koreograf: Kasper Ravnhøj. Med: Sofia Nolsøe, Christian Hetland m.fl. Spiller på Aarhus Teater til 8. december.

Læs mere om forestillingen her.