Mich Vraas roman ‘Haabet’ iscenesat

Haabet teatret møllen anmeldelse
Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

Teatret Møllens Haabet handler om slavehandlens mørke skygge i danskernes historie. Men det er også en visuel perle, der i sin enkelhed er en fornøjelse at betragte.

I Rasmus Ask Aagaard-Andersens iscenesættelse af Haabet, dramatiseret af Brian Wind-Hansen, er det budskabet om at huske fortiden, der er i centrum. Men forestillingen er i lige så høj grad præget af høj æstetik og vellykket historiefortælling.

Du kan læse den fulde anmeldelse her på Iscene.

Haabet teatret møllen teater kulturmor anmeldelse

Haabet. Forfatter: Mich Vraa. Dramatisering: Brian Wind-Hansen. Instruktør: Rasmus Ask Aagaard-Andersen. Scenografi: Laura Rasmussen. Lys: Súni Joensen. Lyd: Ida Jacobsen. Medvirkende: Thomas Jacob Clausen Rønne, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Ole Sørensen, Marie Lydie Melono Nokouda og Sheba Mikkelsen Hunter.
På turné med Teatret Møllen til 7. december.

Du kan finde mere info om forestillingen og turneplanen her.