Et dukkehjem – 15 år senere

et dukkehjem - 15 år senere

En amerikansk dramatiker har med Et dukkehjem – 15 år senere skrevet en efterfølger til norske Henrik Ibsens kendte klassiker. I forestillingen, som lige nu kan opleves i traditionelle klæder på Himmerlands Teater i Hobro, får vi svaret på, hvor Nora blev af, da hun forlod sin mand og sine børn.

Det banker på døren. Publikum ser ind i Nick Pedersens scenografi, der er skabt som et herskabeligt hjem med høje, hvide paneler, behagelige mørkegrønne vægge, lys sildebensparket på gulvet og nogle få møbler i mørkt, lakeret træ.

Et smukt lysindfald pryder væggene i Stine Fumz’ lysdesign til Susanne Sangills iscenesættelse af Et dukkehjem – 15 år senere, så det ligner solens stråler gennem store vinduespartier på den usynlige fjerde væg ud mod publikum. 

Læs hele anmeldelsen på JP.dk

Tekst: Lucas Hnath. Iscenesættelse: Susanne Sangill. Scenografi: Nick Pedersen. Lys: Stine Fumz. Medvirkende: Kirstine Hedrup, Erik Viinberg, Judith Rothenborg og Henriette Katrine Lund.

Spiller på Himmerlands Teater til 12. marts 2022.

Læs andre anmeldelser fra Himmerlands Teater her.