Romeo og Julie – Aarhus Teater

romeo og julie aarhus teater

Der er truffet en række pudsige valg i Maren Bjørseths iscenesættelse af Romeo og Julie på Aarhus Teater, men heldigvis ikke nok til at ødelægge de betagende præstationer hos de to hovedrolleindehavere.

Shakespeares Romeo og Julie er kærlighedshistorien over dem alle. Den tragiske fortælling om to purunge mennesker fra rivaliserende slægter, der forelsker sig hovedkulds ved første blik, men først i døden får lov at være sammen for altid.

På Aarhus Teater spilles de to titelroller af de unge ensemblemedlemmer Mette Klakstein og Viktor Pascoe Medom med en sødmefyldt barnlighed, der fortryller publikum og får deres spontane kærlighed til at fremstå både dybfølt og ægte.

Hele min anmeldelse kan læses på jp.dk

Tekst: William Shakespeare. Oversættelse: Niels Brunse. Iscenesættelse: Maren Bjørseth. Scenografi: Olav Myrtvedt. Koreografi: Ida Wigdel. Lys: Mathias Hersland. Lyd: Lars Gaarde. Musik: Marie Koldkjær Højlund,
Elias Bender Rønnenfelt og Nis Bysted.

Medvirkende: Mette Klakstein, Viktor Pascoe Medom, Anders Baggesen, Simon Mathew, Marie Marschner, Kjartan Hansen, Emil Prenter, Mette Døssing, Christian Hetland, Nanna Bøttcher og Emil Busk Jensen.

Spiller på Aarhus Teater til 11. marts.

Du kan læse mere om forestillingen her.