Cirkus Jul

cirkus jul

Med Cirkus Jul har Muskelsvindfonden i samarbejde med Aarhus Teater og Saxo skabt en vinterafløser for det populære Cirkus Summarum. Formlen er ny med figurer fra kendte børnebøger i manegen, men historien er desværre lidt tynd.

Cirkus Jul er ikke rigtigt cirkus og ikke rigtigt teater, men placerer sig et sted midtimellem. Det er en skam, at der ikke er skruet op for de cirkusprægede scener med akrobatik og wow-faktor, for det er især i disse, at forestillingen for alvor kommer til live.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE

cirkus jul
Foto: Agnete Schlichtkrull

Tekst: Tomas Lagermand Lundme og Martin Lyngbo. Instruktion: Martin Lyngbo. Scenografi: Sigrid Bennike og Sebastian Tingkær/Torden & Lynild. Komponist: Jeanett Albeck og kapelmester Peter Hellemann. Musikere: Hans Find Møller, Line Felding, Rasmus Svale og Mads Beldring.

Medvirkende: Carsten Svendsen, Anne Vester Høyer, Arian Kashef, Sunniva Byvard, Michael Slebsager, Carl-Christian Riestra, Eva Jensen/Selma Stockfleth og cirkusbørn.

Spillede i Ballerup 18. – 28. november og i Aarhus 10. – 21. december.

Læs mere om Cirkus Jul her.