Feministen – Sydhavn Teater

feministen sydhavn teater

Sydhavn Teater har sat ambitionsniveauet højt, når teaterleder Mille Maria Dalsgaard iscenesætter Feministen. Den komplekse tekst stiller store krav til skuespillerne, som ikke helt når i mål med opgaven.

”Jeg er verdens største feminist!”. Sådan lyder den allerførste replik i Sydhavn Teaters adaption af spanske Iván Repilas roman El Aliado (den allierede), der på dansk har fået titlen Feministen. Ordene udtales af Malik Grosos, der spiller hovedpersonen og historiens fortæller.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

feministen sydhavn teater
Foto: Lars Grunwald

Tekstforlæg: Iván Repila. Oversættelse, dramatisering og instruktion: Mille Maria Dalsgaard. Komponist og lyddesign: Nanna-Karina Schleimann. Kostumer: Katrine Engell. Medvirkende: Malik Grosos og Maria Carmen Lindegaard.

Spiller på P44 til 27. januar 2022.

Du kan læse mere om forestillingen her.