StineStregen: Forklædt som voksen

stinestregen forklædt som voksen
[Anmeldereksemplar]

Forklædt som voksen er titlen på StineStregens nyeste bog, der udkom for en måneds tid siden. Fortælleren (eller hovedpersonen om du vil) i den nye bog er lidt ældre end den foregående, Det bliver et langt liv – vi har bevæget os fra teenageliv til de første voksenår.

Vi kigger nu ind i livet hos en ung kvinde, der lige er flyttet hjemmefra, lige er startet på et studie og lige er blevet kastet ud i voksenlivet. Her er stress over både rengøring og studie, her er datingudfordringer, kærester og knuste hjerter, og så er der både begejstringen over at kunne bestemme alting selv, og behovet for stadig lige at tale med mor i ny og næ.

StineStregens humor er spot on som altid. Der er ingen fortløbende fortælling, men bare en række nedslag i et liv, som alligevel tegner et fælles portræt af et menneske. Det er faktisk imponerende, hvor meget, der kan fortælles med så få ord og nogle velplacerede streger.

StineStregen: Forklædt som voksen
Udgivet af Gads Forlag 12. oktober 2021

Du kan læse mere om bogen her.