2084 – Det Dramatiske Udgangspunkt

2084, Det Dramatiske Udgangspunkt. Foto: Annett Ahrends

Det Dramatiske Udgangspunkt har taget George Orwells romanklassiker 1984 og fremskrevet den yderlige 100 år. Resultatet er den let usammenhængende forestilling 2084, der er fuld af gode ideer, men desværre aldrig rigtig finder sin form.

“Krig er fred. Underkastelse er frihed. Børnene er fremtiden”. Sådan lyder mantraet i George Orwells fremtidsroman fra 1948 med titlen 1984. Og sådan lyder det også fra Big Mothers svævende ansigt i Det Dramatiske Udgangspunkts nye forestilling 2084, der er skabt i co-produktion med Teater Katapult.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

2084, Det Dramatiske Udgangspunkt. Foto: Annett Ahrends
Foto: Annett Ahrends

Tekstforlæg: George Orwell. Dramatisering: Eva Littauer. Instruktion: Krzysztof Minkowski. Scenografi: Konrad Schaller. Lys: Lars Egegaard Sørensen. Video: Jens Mønsted. Lyd: Simon Littauer. Produceret af Det Dramatiske Udgangspunkt i co-produktion med Teater Katapult.

Medvirkende på scenen: Ludmilla Faber Striim, Malte Frid-Nielsen, Marius Bjerre Hansen og Jonas Littauer. Medvirkende på video: Annika Johannesen, Selma Mønsted og Mo Chara.

Spiller på Teater Katapult 29. september – 7. oktober og på Mungo Park 9.- 16. oktober 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.