Syren Hawaii Undulat – Kolding Egnsteater

Syren Hawaii Undulat, Kolding Egnsteater. Foto: Lars Horn / Baghuset

På Kolding Egnsteater har de kastet sig over et tungt emne, når de iscenesætter Lin Melkanes Syren Hawaii Undulat om livet som pårørende til en demensramt. Men Kimmie Liv Sennovas stærke solopræstation på scenen gør både forestillingen levende, interessant og seværdig.

“Min far har været i gang med at dø i syv år. Da han åndede ud, stoppede han med at dø,” siger skuespiller Kimmie Liv Sennova på et tidspunkt i Syren Hawaii Undulat. Hun er Judy, der fortæller os om sin fars demenssygdom, og hvordan den påvirkede hende personligt.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

Syren Hawaii Undulat, Kolding Egnsteater. Foto: Lars Horn / Baghuset
Foto: Lars Horn / Baghuset

Idé og tekstinstruktion: Sophie Villsen. Tekst: Lin Melkane. Instruktion: Kristoffer L.A. Pedersen. Dramaturg: Mette Kruse. Dukkemager: Malene Redder Ruby. Lys: Morten Dorvin. Lyd: Bandet AZADEH. Medvirkende: Kimmie Liv Sennova.

Spiller på Kolding Egnsteater 28. september – 28. oktober 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.