Fiskerne – Teater Nordkraft

fiskerne teater nordkraft

På Teater Nordkraft i Aalborg kan man lige nu opleve Hassan Preislers dramatisering af Hans Kirks roman Fiskerne i Anne Zacho Søgaards let muntre iscenesættelse.

Hassan Preislers dramatisering følger Hans Kirks roman Fiskerne fra 1928 ganske tæt og uden afgørende ændringer i fokus og fortællestil. Selvom der naturligvis er udeladt passager, og personer er skåret fra, er det stadig samme historie, som Hans Kirk skrev for snart 100 år siden.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

fiskerne teater nordkraft
Foto: Martin Høyer Poulsen

Tekst: Hassan Preisler efter Hans Kirks romanforlæg. Instruktør: Anne Zacho Søgaard. Scenograf: David Gehrt. Lys: Mads Eckert Hermansen. Lyd: Jonas Hvid Brimer. Medvirkende: Thomas Nielsen, Jakob Hannibal, Laura Kold, Allan Helge Jensen og Clara Josephine Manley. Børnestatister: Christopher Wilson Kramer og Karla Nygaard Hesselby/Zijun Wei og Theresa Synnøve Anna Christiansen.

Spiller på Teater Nordkraft til 22. oktober 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.