Arbejder – Team Teatret og Teatret Møllen

Arbejder, Teatret Møllen og Team Teatret. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

De to egnsteatre Team Teatret i Herning og Teatret Møllen i Haderslev har hevet den lille, røde arbejdersangbog frem fra gemmerne og udvalgt 16 sange til deres teaterkoncert Arbejder– sange fra hjertet. Resultatet er godt halvanden times underholdende teateroplevelse, hvor især musikkens diversitet og de morsomme påfund i instruktionen gør forestillingen seværdig.

Vi kommer vidt omkring i løbet af de cirka 100 minutter, teaterkoncerten Arbejder varer. Fra protestsange med 70’er-kampånd til en ny udgave af sangen om Jens Vejmand med Bollywood-lyd. Fra inderlighed og akustisk guitar til sansebombarderende elektronisk beat og blitzende stroboskoplys i en voldsom udgave af Sangen om Larsen.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk.

Arbejder, Teatret Møllen og Team Teatret. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning
Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

Instruktør: Nikolaj Mineka. Dramaturgi: Gitte Villadsen og Dorthe Bébe. Scenografi: Johanne Eggert og Allan Frausing. Koreograf: Sofie Christiansen. Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Marie Vestergård Jacobsen, Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Nana Schwartzlose og Johannes Smed. Musikalsk arrangør og kapelmester: Johannes Smed. Kostumedesign: Johanne Eggert. Kostumier: Malene Redder. Lysdesign: Søren Lydersen. Producent: Team Teatret og Teatret Møllen.

Spiller på Team Teatret 16. september – 1. oktober, på Teatret Møllen 14. – 16. oktober og på turné til 6. november 2021. 

Læs mere om forestillingen her.