United Change 2021 – klima-vejfest på Svalegangen

united change 2021 svalegangen

Som deres bidrag til Aarhus Festuge sætter Teatret Svalegangen fokus på FN’s verdensmål med en klimavejfest. Seks af de 17 verdensmål er transformeret om til scenekunstneriske oplevelser på teatret og i gaderne udenfor under titlen United Change 2021 – et skridt på vejen mod et ambitiøst projekt, hvor alle 17 verdensmål iscenesættes i 2023. Beskrivelsen klimavejfest, som teatret selv bruger om projektet, er nu ganske rammende.

United Change 2021 er en blandet landhandel, ment på den allermest positive vis. Den enorme diversitet i udtryk og tilgang i de seks projekter gør, at man hele tiden motiveres og inspireres til at lære og opleve mere. Humor er en fin vej til at åbne for debat, men det er alligevel især i de mere alvorlige værker, at det presserende ved hele projektet for alvor mærkes.

Hele min anmeldelse kan læses i Information.

Koncept og idé: Per Smedegaard. Tekster: Line Knutzon, Vivian Nielsen, Mads Kamp og Jesper B. Hansen. Lys: Henrik Sloth og Anders Kjems. Lyd: Anton Bast og Awe. Med: Kirstine Heedrup Ringdal, Sidsel Agensøe, Majbritt Saerens, Laila Skovmand, Nanna Bech,Jessica Van de koot, Isobel Moloney, Marcus Roydes.

Kan opleves på og ved Teatret Svalegangen til den 4. september.

Du kan læse mere her.