Romeo og Julie – Vendsyssel Teater

romeo og julie vendsyssel teater

Rune David Grues betagende iscenesættelse af Romeo og Julie på Vendsyssel Teater formår på samme tid at forny fortællingen og fremhæve den smukke, originale tekst.

Vi kender den alle sammen – historien om de to purunge elskende, der betaler den ultimative pris for at være sammen. Shakespeares udødelige tragedie om Romeo og Julie er gribende i sin grundform og går aldrig af mode. 

I Rune David Grues iscenesættelse, hvor ordene flyder ubesværet i Niels Brunses oversættelse af Shakespeares vers, tilføjes et ekstra, dynamisk lag til historien med Benjamin Koppels nykomponerede, jazzede musik, der spiller smukt sammen med Mie Riis’ gennemtænkte scenografi.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

Tekst: William Shakespeare. Oversættelse: Niels Brunse. Instruktion: Rune David Grue. Scenografi: Mie Riis. Komponist: Benjamin Koppel. Lysdesign: Clement Irbil. Medvirkende: Luise Kirsten Skov, Lue Støvelbæk, Peter Gilsfort, Lone Rødbroe, Michael Brostrup, Sara Marie Maltha, Simon Kongsted, Søren Højen, Magnus Haugaard, Nicklas Søderberg Lundstrøm, Jørgen Bing og Molly Koppel.

Spiller på Vendsyssel Teater til 28. september 2021.

Du kan læse mere her.