Medea – Aalborg Teater

medea aalborg Teater

På Aalborg Teaters Lille Scene kan Euripides’ tragedie om Medea lige nu opleves med en særdeles velspillende Camilla Gjelstrup i titelrollen. Alligevel er det som om, tragedien aldrig for alvor får tag i publikum.

Katrine Krohns scenografi til Sullivan Lloyd Nordrums iscenesættelse af Medea består af en stor, firkantet forhøjning med afrundede kanter og hjørner – som en enorm seng. Der er små bakker hist og her og det hele er dækket af et hvidt, kalket lag, der på samme tid leder tankerne hen på et blødt sengetæppe og på de hvide, græske statuer, de fleste kender så godt.

Hele min anmeldelse af forestillingen kan læses på ISCENE.

Oprindelig tekst: Euripides. Oversættelse: Inger Christensen. Bearbejdelse og iscenesættelse: Sullivan Lloyd Nordrum. Scenografi: Katrine Krohn. Dramaturg: Jens Christian Lauenstein Led. Lys: Kasper Daugberg. Lyd: Rune Abel Aagaard. Medvirkende: Camilla Gjelstrup, Bolette Nørregaard Bang og Marcus Gad Johansen.

Spiller på Aalborg Teater 28. august – 27. september 2021.

Du kan læse mere her.