Heksejagten – Syddjurs Egnsteater

heksejagten syddjurs egnsteater

Det smukke Møllerup Gods ved Rønde danner rammen for Heksejagten som velfungerende totalteater, der ikke byder på de største skuespilpræstationer, men til gengæld vinder på stemning og helhedsoplevelse.

I forsommeren havde Syddjurs Egnsteater premiere på deres første forestilling kun til voksne, da de spillede Picnic i private haver rundt omkring på Djursland. Nu har teatret hævet ambitionsniveauet yderligere med deres største (og dyreste) satsning til dato, Heksejagten.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

Tekst: Hege Tokle og Ketil Kolstad. Instruktør: Ketil Kolstad. Skuespil coach: Dorthe Hansen-Carlsen. Scenograf: Sus Haugland. Komponist: Vibe Ulbrandt. Medvirkende: Uffe Kristensen, Pia Lund Andersen, Hans Nørregard, Nynne Karen Nørlund Steenild m.fl.

Spiller på Møllerup Gods 7. – 21. august 2021.

Du kan læse mere her.