Damen fra Natcaféen – Teatret Slotsgården

damen fra natcafeen teatret slotsgården anmeldelse

Årets friluftsforestilling hos Teatret Slotsgården i Odense er George Feydeaus farce Damen fra Natcaféen, der ikke har megen tyngde i sin fortælling, men til gengæld sætter gang i lattermusklerne, så det kan mærkes længe efter.

Siden Teatret Slotsgården startede op som friluftsteater i 2012, har de – bortset fra de to allerførste år, hvor Ludvig Holbergs komedier var på programmet – spillet stykker af den franske komediemester Molière. I år har de måske nok udskiftet Holberg og Molière med den mindre kendte Feydeau, men iscenesættelsen af Damen fra Natcaféen viser tydeligt, at også hans evne til at opbygge farcer var temmelig formidabel.

Du kan læse hele min anmeldelse i Information. Du finder den her.

damen fra natcafeen teatret slotsgården anmeldelse
Foto: Martin Høyer

Damen fra Natcaféen. Tekst: George Feydeau. Bearbejdelse: Johan Sarauw og holdet. Scenografi: Johan Sarauw og Jacob Moth-Poulsen. Instruktion: Johan Sarauw. Kostumedesign: Olivia Hetman. Musikalsk arrangement: Mathæus Bech. Lys: Jakob Juul Larsen. Med: Jacob Moth-Poulsen, Kristian Rossen, Rebecca Rønde Kiilerich, Carla Viola Thurø, Thomas Diepeveen, Niels Andersen, Martine Levinsen og Mathilde Lundberg.

Spiller på Teatret Slotsgården i Odense til den 21. august og ved Kunsten i Aalborg den 24.-29. juli.

Du kan læse mere om forestillingen her.

Hvis du vil læse mine anmeldelser af de seneste års forestillinger på Teatret Slotsgården, finder du dem her: 2020 – George Dandin, 2019 – Tartuffe2018 – Scapins rævestreger.