Belonging – Teater Animisme

belonging teater animisme

Med smukke pop-op-kulisser og dukker skabt i papir fortæller Rebekah Caputo fra Teater Animisme i Belonging en ordløs, men tydelig fortælling om at føle sig fortabt midt i en fremmed verden.

“Mit navn er Rebekah, og jeg er immigrant,” fortæller instruktør og performer Rebekah Caputo, før den ordløse fortælling i Belongingbegynder. Fortællingen, der netop er baseret på Rebekah Caputos egne oplevelser, kredser om følelsen af at være alene og fortabt midt i en fremmed, ukendt verden.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

belonging teater animisme
Foto: Barbara Katzin

Kunstnerisk leder, instruktør og performer: Rebekah Caputo. Scenografi: Pernille Kofoed, Rebekah Caputo, Arnau Olesti Recasens og Beatriz Pérez Ruiz. Dukkemagerkonsulent: Sif Jessen Hymøller. Rådgivende instruktør: Bjarne Sandborg. Lyddesign: Rob Mackay. Lysdesign: Morten Ladefoged.

Produceret af Teater Animisme. På turné 3. – 23. juni 2021.

Du kan læse mere her.