Ligeværd Lydrum – audiowalk til børn

ligeværd lydrum teatergrad anmeldelse

Teatergrad, der tidligere dette forår var aktuelle med en audiowalk-udgave af forestillingen Danner, har nu skabt en tilsvarende version af Ligeværd for de 10 – 14-årige.

Ligeværd Lydrum er en fortælling i tre dele om Louise Rasmussen, der fødes som uægte barn i rendestenen og siden bliver gift med Frederik VII og får titlen Grevinde Danner.

Via Teatergrads app får lytteren adgang til tre kapitler om Louise og hendes liv, skrevet af dramatiker Line Mørkeby. Christine Worre Kann fra Teatergrad agerer fortæller og forklarer også indledningsvist, hvordan det hele kommer til at foregå. Efter hvert kapitel stilles tre spørgsmål eller opgaver, som lytteren skal løse, før det næste kapitel startes. 

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.dk

ligeværd lydrum teatergrad anmeldelse

Tekst: Line Mørkeby. Instruktion: Pelle Nordhøj Kann. Medvirkende: Anne Gry Henningsen, Sune Kofoed, Rolf Hansen, Brian Hjulmann, Sandra Yi Sencindiver, Lise Lauenblad, Pelle Nordhøj Kann. Lyd: Janus Jensen. Musik: Marie Louise von Bülow. Produktion: Christine Worre Kann / Teatergrad.

Kan lyttes via Teatergrads app. Du kan læse mere her.