Hey Lin – psykiatriske diagnoser i cirkusindpakning

Hey lin team teatret holding egnsteater

Hey Lin er Lin Melkanes dramatikerdebut. En tekst, der sætter spot på den modstand, som findes indeni mennesket selv. Team Teatret og Kolding Egnsteaters livestreamede version fungerer langt hen af vejen fint, selvom iscenesættelsen ikke helt lader til at tage emnet seriøst.

“Jeg er den eneste i verden, der hedder Lin Melkane”, erklærer to skuespillere i kor, da de hopper frem på den runde, røde scene omkranset af bløde, gyldne lameller i Lise Marie Birchs cirkusmanege-inspirerede scenografi. 

For skuespillerne Line Vejgaard Kjær og Stig Reggelsen Skjold er begge Lin Melkane i Petra Adlerberth-Wiks iscenesættelse, der livestreames fra salen på Team Teatret i Herning. Eller faktisk er de blot to udgaver af Lin Melkane – eller af stemmerne i hendes hoved.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

Hey lin team teatret holding egnsteater
Foto: Asmus Kromann Bork

Hey Lin
Dramatiker: Lin Melkane. Instruktør: Petra Adlerberth-Wik. Scenografi: Lise Marie Birch. Lysdesign: Morten Dorvin. Lyddesign: Viktor Dahl. Medvirkende: Stig Reggelsen Skjold og Line Vejgaard Kjær. Streaming: PSAL. Filmfotograf: Nicklas Tägtström Møller. Producent : Team Teatret og Kolding Egnsteater.

Livestreaming frem til 8. april 2021.

Du kan læse mere her.