Jeg har skudt mig selv for sidste gang

jeg har skudt mig selv for sidste gang aalborg teater livestreaming

Jeg har skudt mig selv for sidste gang er skrevet direkte til det digitale format på Aalborg Teater. Men forventningerne bliver ikke indfriet i en onlineforestilling, hvor både teknik og skuespillere virker som om, de hellere vil noget andet.

Aalborg Teater forsøger at markere sig som digital frontløber med den nye digitale scene AAT Stream. Men med deres første livestreaming af en forestilling skrevet til formålet, viser de et niveau, der er noget under det forventede for en landsdelsscene.

Den første af i alt tre dele af Jeg har skudt mig selv for sidste gang var en ufokuseret omgang, hvor teknikken drillede for meget og lyden var så dårlig, at det mange steder var vanskeligt at høre, hvad der blev sagt.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

jeg har skudt mig selv for sidste gang aalborg teater livestreaming

Tekst: Julie Maj Jakobsen. Instruktion: Jacob Schokking. Medvirkende: Camilla Gjelstrup, Martin Ringsmose, Gustav Giese og Bolette Nørregaard Bang.

Spillede på AAT Stream den 3. marts.
Del 2 og 3 sendes samme sted 17. marts og 7. april. 

Du kan læse mere her.