Luna Seconda – Sydhavn Teater digital

luna seconda sydhavn teater

Tirsdag aften havde Sydhavn Teater premiere på deres digitale forestilling Luna Seconda, som opløser grænserne mellem virkelighed og fantasi.

Der sker mange forskellige ting i Sydhavn Teaters digitale iscenesættelse af Ursula Scavenius’ fortælling Luna Seconda. Der er tre kvindelige skuespillere, en række forskellige lokationer, en fortælling om en verden i opløsning, en hel del døde dyr og en kameramand, der forvandler sig til en overgearet gameshow-vært.

Sagt på en anden måde opløses grænserne mellem virkelighed og mareridtsagtig drøm i såvel fortælling som iscenesættelse. Og det er ganske dragende at være publikum til.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

luna seconda sydhavn teater

Forfatter: Ursula Scavenius. Skuespillere: Iza Mortag Freund, Siff Vintersol, Maria Carmen Lindegaard. Fotograf og Performer: Malik Grosos. Instruktion og tekstbearbejdelse: Mille Maria Dalsgaard. Immersionsdesign: Jakob La Cour. Scenografi:  Carl Johan Sennels. Scenografi og Kostume: Cæcilie Tørnsø. Komposnist og lysdesign: Brian Larsen. Forhus og bagscene: Nicole Johansen.

Spiller på Sydhavn Teater Digital Scene // Lunaseconda.dk til 27. marts.

Du kan læse mere her.

Se andre omtaler af Sydhavn Teater her.