Lille Kvast – bøger uden tekst

lille kvast forlaget forlæns
[Anmeldereksemplarer] 

Hvis man nu gerne vil høre søde historier, men endnu ikke har knækket læsekoden – og de voksne omkring én ikke har tid til at læse højt – så er historierne om Lille Kvast en oplagt løsning.

Pierre Bailly og Céline Fraiponts bøger om Lille kvast er fulde af farvemættede tegneseriestriber helt uden tekst. Hver bog har sin egen hjem-ud-hjem fortælling, hvor Lille Kvast om morgenen siger farvel til sin mor i døren, går ud i verden og oplever et eller andet vildt, for til slut at vende hjem igen til aftensmad og puttetid.

Den triste Yeti og Krøller eller ej er bog 9 og 10 i serien. Men rækkefølgen er underordnet. Det er bare om at kaste sig ud i historiernes univers og lade sig opsluge af søde billedfortællinger om venskab og forskellighed. 

Pierre Bailly og Céline Fraipont: Lille Kvast 9 + 10
Udgivet af Forlaget Forlæns 30. november 2020

Du kan læse mere her og her.