Morsom Baskerville i Hobro

baskerville himmerlands teater

De fleste kender nok Arthur Conan Doyles Sherlock-fortælling Baskervilles hund. Og på Himmerlands Teater i Hobro kan man lige nu opleve den virkeligt morsomme farce Baskerville, der bygger på bogens historie.

Det er ellers meget de store temaer som krop, køn og krig, der tages op i scenekunsten lige nu. Men på Himmerlands Teater er de gået i stik modsat retning med deres morsomme og veldrejede farce. Og det er faktisk befriende!

Mesterdetektiven Sherlock Holmes og hans ven Dr. Watson inddrages i et mysterium, hvor en mytisk kæmpehund på heden dræber mænd af adelsslægten Baskerville. Beboerne i området holder alle på deres egne hemmeligheder, så Holmes må finde frem til sandheden før den sidste mand i Baskerville-slægten også bliver offer for vilddyret.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

baskerville himmerlands teater

Baskerville
Tekst: Ken Ludwig. Oversættelse: Robin Haslund Buch. Instruktion: Susanne Sangill. Scenografi: Gitte Baastrup. Komponist/lyddesigner: Mads Horsbøl. Lysdesign: Carl Koytu. Medvirkende: Caspar Juel Berg, Kirstine Hedrup, Erik Viinberg, Sune C. Abel og Ronny Sterlø.

Spiller på Himmerlands Teater til 12. december 2020

Du kan læse mere om forestillingen her.