The Bodyguard – the musical

the bodyguard musical

Den unge sanger Andrea Lykke Oehlenschlæger i rollen som popdivaen Rachel Marron er på alle måder stjernen i Langkjær Entertainment og Live Nations iscenesættelse af The Bodyguard – the musical

Publikum bliver blæst bagover fra første færd i Thomas Agerholms musical-iscenesættelse af den ikoniske film fra 1992. En eksplosion af lys og lyd skyder bogstaveligt talt showet i gang, da Johannes Lassens Frank Farmer, som den kølige og topprofessionelle bodyguard han er, med pistolskud beskytter sin mandlige klient mod en drabsmand. 

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE ved at klikke her.

the bodyguard musical
The Bodyguard – the musical. Foto: Miklos Szabo.

Manuskript: Alexander Dinelaris. Instruktør: Thomas Agerholm. Scenograf: Benjamin La Cour. Koreograf: Sonny Fredie-Pedersen. Kostumer: Jesper Høvring. Lysdesign: Jonas Bøgh. Lyd: Frank Grønbæk. Kapelmester: Joakim Pedersen. Produceret af: Langkjær Entertainment og Live Nation.

Medvirkende: Andrea Lykke Oehlenschlæger, Johannes Lassen, Lea Thiim Harder, David Owe, Joachim Knop, Runi Lewerissa, Mikkel Vadsholt, Paw Henriksen, René Wormark, Annelie Karui Saemaka Overbeck, Jasmin Dahl, Nellie Bethel, Kerry Crozier, Jessica Scorpio, Helene Høier Aagesen, Ché Barret Davis, Jack Dargan, Michael Naylor, Sebastian Skov og Benjamin Dinesen Primiterra/Albert Mahesh Witthoff Groth/Lucas Palmgren.

På turné til 21. februar 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.