Et juleeventyr – Aarhus Teater

et juleeventyr aarhus teater

Jacob Schjødts velfungerende iscenesættelse af Et juleeventyr på Aarhus Teater viser, hvordan en klassiker kan fornys og være traditionel på samme tid. Årets juleforestilling er hjertevarm og smuk at se på.

Charles Dickens’ Et juleeventyr er den hjertevarme fortælling om, hvordan kærlighed kan redde selv den mørkeste sjæl.

I Jacob Schjødts iscenesættelse på Aarhus Teater rammes en god balance mellem det rørende, det fængslende og det morsomme. Der er skruet op på max, når det kommer til julestemning og festlige optrin med små input, der minder om humoren, som børnene kender fra fx Disney-tegnefilmen Frost, hvilket giver en fin kontrast til de noget mere dystre scener med Scrooge i ensomhed i sit kolde, mørke hjem.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

et juleeventyr aarhus teater
Foto: Emilia Therese

Romanforlæg: Charles Dickens. Tekst: Jack Thorne. Oversættelse: Julie Petrine Glargaard. Instruktør: Jacob Schjødt. Scenograf: Benjamin La Cour. Kostumer: Karin Betz. Lys: Mathias Hersland. Lyd: Lars Gaarde. Musik: Marie Koldkjær Højlund, Anders Boll, Steffen Lundtoft. Medvirkende: Jacob Madsen Kvols, Christian Hetland, Anders Baggesen, Kim Veisgaard, Emil Prenter, Isa Marie Henningsen, Mette Klakstein Wiberg, Victor Pascoe Medom, Andrea Øst Birkkjær, Anne Plauborg, Ulrik Windfeldt-Schmidt, Ludmilla Faber Striim og Martin Ivan.

Spiller på Aarhus Teater til 20. december

Du kan læse mere her.