Ingen – ny ungdomsforestilling fra Opgang2

ingen opgang2

”Hvornår bliver man til nogen?”, spørger musiker Jacob Venndt retorisk i begyndelsen af Opgang2 Turnéteaters nye ungdomsforestilling Ingen. Publikum får ikke et svar, men vi lærer, at ingen er ingen, og alle er nogen.

Fra en efterladt sportstaske ved et busstoppested trækkes den ene livshistorie efter den anden op. Skuespiller Stinne Henriksen, der blandt andet også var med i Opgang2 Turnéteaters OMG – Kærlighed og andre katastrofer i 2018, er det meste af tiden alene på scenen, hvor hun spiller alle rollerne. 

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

ingen opgang2
Foto: Ditte Chemnitz

Ingen
Tekst og instruktion: Pia Marcussen. Scenografi: Inge Line Lautrup Holsteen Jessen og Gitte Bøg Hansen. Lys: Anders Kjems. Musik: Jacob Venndt. Med: Stinne Henriksen og Jacob Venndt.

På turné med Opgang2 Turnéteater i 2020 og 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.