Kloder i gyldent rum – Team Teatret

Kloder i gyldent rum, Team Teatret anmeldelse kulturmor iscene

På Team Teatret i Herning har man med Kloder i gyldent rum skabt en hyldestforestilling om den danske COBRA-kunstner Else Alfelt. Ideer har instruktøren tydeligvis ikke manglet, men måske skulle nogle af dem have været sorteret fra.

Forestillingen er – til trods for det sympatiske projekt med at sætte fokus på Else Alfelt- en lidt rodet oplevelse. Der sker simpelthen så meget, at øjnene har svært ved at finde hvile. Og historiens pointer træder aldrig helt klart frem.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.

Kloder i gyldent rum, Team Teatret anmeldelse kulturmor iscene
Kloder i gyldent rum, Team Teatret. Foto: Mingo Photo

Kloder i gyldent rum
Tekst og instruktion: Ebbe Støvring Knudsen. Scenograf: Rebekka Bentzen. Komponist: Ditte Rønn. Medvirkende: Marie Vestergård Jacobsen og Line Vejgaard Kjær. Musikere: Marike Sofie Güttner, Anna Klett, Ying-Hsueh Chen, Marie Louise Lind. Børn: Agnete Fredslund Schmidt og Laura Krath Pedersen / Chili Mai Jakobsen og Mathilde Skytte Clausen.

Spiller på Team Teatret til 9. oktober.

Du kan læse mere om forestillingen her.