Den vægelsindede på Aarhus Teater

Den vægelsindede aarhus teater anmeldelse

Eksperimenter er gode. Nogle gange er resultaterne fantastiske. Andre gange knap så heldige. Den vægelsindede på Aarhus Teater tilhører sidstnævnte gruppe.

Til trods for et stærkt og velspillende ensemble og en tilsyneladende interessant idé, ender den franske instruktør Laurent Chétouanes iscenesættelse af Holbergs komedie som en lang, drænende oplevelse.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.dk

Foto: Rumle Skafte

Den vægelsindede
Tekstforlæg: Ludvig Holberg. Instruktør: Laurent Chétouane. Scenograf: David Gehrt. Kostumer: Sanna Dembowski. Lys: Kasper Daugberg. Med: Anne Plauborg, Simon Kongsted, Mette Døssing, Mette Klakstein Wiberg, Kjartan Hansen, Viktor Pascoe Medom, Christian Hetland, Nanna Bøttcher, Anders Baggesen, Mathias Flint og Toke Hansenius.

Spiller på Aarhus Teater til 3. oktober.

Du kan læse mere om forestillingen her.