Syv Danmarksfortællinger i én forestilling

danmark mit fædreland teateranmeldelse
Foto: Per Morten Abrahamsen

Syv teatre er gået sammen om ‘en forestilling med syv små scener. Hver scene skal kendetegne hvert enkelt teaters hjemegn.

Det lyder som en sjov idé – og resultatet er udmærket – men Danmark, mit fædreland, bliver også et lidt pudsigt mix, hvor en fælles retning udebliver.

Du kan læse min anmeldelse i Information her, hvis du har abonnement.

 

Danmark, mit fædreland. Medvirkende: Sandra Louise Mahmoud Lindquist, Bente Eskesen, Robin Haslund Buck, Ulver Skuli Abildgaard, Sune C. Abel, Margit Watt-Boolsen og Josephine Nørring. Konceptualiserende instruktør: Mia Lipschitz. Scenograf: Katrine Gjerding. Lyd: Emil Sebastian Bøll. Lys: Anders Budolf Andersen.
Spiller på Vendsyssel Teater til 7. marts. Herefter turne til Limfjordsteatret i Nykøbing Mors, BaggårdTeatret i Svendborg, Holbæk Teater, Teatergrad i København, Teatret Masken i Nykøbing Falster og Bornholms Teater.