The Supreme Gentleman – Aarhus Teater

the supreme gentleman aarhus teater

Nanna Cecilie Bang står bag teksten til monologen The Supreme Gentleman på Aarhus Teater, der giver stemme til den vrede, unge mand, som retter alt sit had mod kvinder.

På Studio-scenen i kælderen under Aarhus Teater står skuespiller Jacob Madsen Kvols på en hvid scene i Nathalie Mellbyes scenografi. Bagvæggen udgøres af en stor skærm, der med grynede, groft pixelerede projektioner i korte sekvenser viser indlæg fra digitale chatrooms, hvor de såkaldte incels (mænd, der lever i ufrivilligt cølibat) mødes og deler deres tanker. Billedet scroller hurtigt omkring på sitet, mens ekstremt højlydt musik buldrer ud af højttalerne i Kim Engelbredts sansebombarderende lyddesign.

Hele min anmeldelse kan læses på jp.dk

Tekst: Nanna Cecilie Bang. Instruktion: Nathalie Mellbye og Liv Helm. Scenografi: Nathalie Mellbye. Med: Jacob Madsen Kvols.

Spiller på Aarhus Teater til 11. marts 2022.

Læs mere her.