Motionisterne – Vendsyssel Teater

Motionisterne vendsyssel teater

Gunvor Reynberg har skrevet teksten til den finurligt-underholdende forestilling Motionisterne, der handler om medarbejderne i en lille, konkurstruet virksomhed. Louise Schouws instruktion får det bedste frem i skuespillerne, som alle fremstår særdeles velvalgte og morsomme i deres roller.

Motionisterne på Vendsyssel Teater er en historie fyldt med små hemmeligheder, konspirationsteorier, platte jokes og velklingende julemusik, der leveres live fra scenen af Henrik Baloo Andersen på diverse instrumenter.

Humoren er det kit, der binder alle scenerne i Gunvor Reynbergs tekst sammen. Selv når temaerne tangerer det alvorlige og de personlige baggrundshistorier viser sig at være dystre, leveres fortællingen stadig med et glimt i øjet og små pudsige påfund i Louise Schouws iscenesættelse, der holder forestillingen på et godt energiniveau fra start til slut.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

Motionisterne vendsyssel teater
Foto: Tao Lytzen

Tekst: Gunvor Reynberg. Instruktion: Louise Schouw. Scenografi: Johanne Eggert. Musik: Henrik ‘Baloo’ Andersen. Koreografi: Rebekka Lund. Lysdesign: Mia Jandje Willett. Medvirkende: Jørgen Bing, Ulver Skuli Abildgaard, Lone Rødbroe, Hanne Laursen, Robin Haslund Buch og Henrik ‘Baloo’ Andersen.

Spiller på Vendsyssel Teater til 18. december 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.