A Clockwork Orange – Aarhus Teater

A Clockwork Orange Aarhus Teater

Anthony Burgess’ A Clockwork Orange er noget af en mundfuld at kaste sig over for såvel dramatiker og iscenesætter som skuespillere. Men på Aarhus Teater fungerer det!

Det stilles temmeligt høje krav til de tre ensembleskuespillere Sofia Nolsøe, Emil Prenter og Lasse Steen i huskunstner Natalia Mellbyes iscenesættelse af kult-klassiskeren. Bjørn Rasmussens velfungerende dramatisering, der er fuld af volapyk-formuleringer og sprogbrug, som mest af alt minder om børne-tv med Bamse og Kylling, er lige så sprogligt kompliceret som forlægget, men skuespillerne formår alligevel at levere replikkerne knivskarpt fra start til slut i den godt to timer lange forestilling.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.dk

A Clockwork Orange Aarhus Teater
A Clockwork Orange, Aarhus Teater. Foto: Anna Marin Schram

Af: Anthony Burgess. Dramatisering: Bjørn Rasmussen. Instruktion, scenografi og kostumedesign: Nathalie Mellbye. Lys: Kim Glud. Lyd og musikalsk arrangement: Mads Horsbøl. Musikalske kompositioner: Lasse Steen. Medkomponister: Sofia Nolsøe og Emil Prenter. Medvirkende: Sofia Nolsøe, Emil Prenter, Lasse Steen og Aarhus Teaters kor.

Spiller på Aarhus Teater til 19. maj 2021.

Du kan læse mere her.