Under isen er en lydfortælling, der gør sig glimrende i vintervejr

under isen baggårdteatret

Hvad skal en teaterelsker tage sig til, når dørene til teatrene er lukkede? Et godt bud er en audiowalk som BaggårdTeatrets Under isen, der tager lytteren med på en historisk tur gennem Faaborg og det foranderlige, kuperede landskab uden for byen.

Tænk, hvis man kunne opleve fortiden i stedet for kun at læse om den i historiebøgerne.

Det kan man – næsten – med BaggårdTeatrets stedsspecifikke lydfortælling Under isen, der er skrevet af Jannie Schjødt Kold. Her inviteres lytteren til at gå en syv kilometer lang rute fra havnen i Faaborg gennem byens gader og videre nordpå forbi sø og gennem skov, hvor landskabet er formet af istidens vældige naturkræfter.

Du kan læse hele min artikel om turen i Information.

under isen baggårdteatret

Under isen. Produceret af BaggårdTeatret. Idé: Jakob Engmann. Tekst: Jannie Schjødt Kold. Instruktion: Jacob Schjødt. Lyd: Mathias Sørensen. Musik: Mathias Sørensen og Morten Winther Nielsen. Danske stemmer: Sofie Torp, Rosalinde Mynster, Elliott Crosset Hove, Sonja Richter og Pilou Asbæk. Kan opleves på ubestemt tid via appen BaggaardTeatret.

Læs mere her.