Gnisten og pakkefabrikken – Randers Teater

Gnisten og pakkefabrikken børneteater randers

Gnisten og pakkefabrikken, der er årets juleforestilling på Randers Teater, er skrevet og instrueret af Gunvor Reynberg, som har skabt en morsom fortælling om en helt utrolig farveløs og firkantet kassefabrik.

På kassefabrikken skal alt foregå, som det plejer, og der er ikke plads til impulsivitet eller morsomheder. Med fortællingen får publikum (fra 5 år) serveret et budskab om, hvordan selv en lille gnist kan sætte mere spræl i tilværelsen. Og det hele hjælpes godt på vej af et veloplagt skuespillerhold bestående af Lisbeth Knopper, Anne Laybourn, Allan Helge Jensen og Matias Hedegård Andersen.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.

Gnisten og pakkefabrikken børneteater randers
Gnisten og pakkefabrikken. Foto: Martin Gundesen.

Dramatiker og instruktør: Gunvor Reynberg. Komponist og musiker: David Hildebrandt. Scenograf og dukkemager: Niels Secher. Koreograf: Peter Friis. Lysdesigner: Kjems Lys. Lyddesigner: Chris Nielsen. Kostumier: Anna Juul Holm. Medvirkende: Lisbeth Knopper, Anne Laybourn, Allan Helge Jensen, Matias Hedegård Andersen. Dukkefører: Kristine Søndergaard Pedersen.

Spiller på Randers Teater til 21. december.

Du kan læse mere her.

Læs om andre forestillinger på Randers Teater her.